Κερδίζει η Χέλσινγκμποργκ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Χέλσινγκμποργκ υποδέχεται την Φάλκενμπεργκ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Κερδίζει η Χέλσινγκμποργκ!

Η Χέλσινγκμποργκ προερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες, δίχως καν να δεχθεί γκολ, αλλά στην αναμέτρηση με την ποιοτική Βάρναμο υπέστη ήττα-πισωγύρισμα και δεν μπορεί να προσεγγίσει τις θέσεις ανόδου. Οι κυανέρυθροι θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία στο γήπεδό τους κόντρα στην πιο βατή Φάλκενμπεργκ, ώστε να ανακάμψουν άμεσα και να μπουν σε τροχιά επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια. Η Χέλσινγκμποργκ είναι η ομάδα με την δεύτερη καλύτερη άμυνα στην Σουπερετάν.

Η Φάλκενμπεργκ έδωσε την μάχη της κόντρα στην φορμαρισμένη και ποιοτική Γιόνκεπινγκ από την οποία ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Η ουσία είναι πως έχει χάσει τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς, διάστημα στο οποίο κέρδισε μόνο μία φορά. Οι κυανόλευκοι δέχονται πολύ εύκολα τέρματα, αλλά από την άλλη πλευρά διαθέτουν ποιότητα και σκοράρουν. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Εκτός έδρας μετρά έναν πόντο στις πέντε τελευταίες αποστολές. Πάμε με την έδρα και την ποιότητα της Χέλσινγκμποργκ, διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Χέλσινγκμποργκ-Φάλκενμπεργκ 1 (2.10)