Γκολ στο Γκέτεμποργκ! 

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Γκάις υποδέχεται την Μπράγκε. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας 

Γκολ στο Γκέτεμποργκ! 

Αν μια ομάδα χρειαζόταν την μηναία διακοπή του πρωταθλήματος στη δεύτερη κατηγορία τη; Σουηδίας, αυτή είναι η Γκάις. Ολοκλήρωσε το πρώτο σκέλος της περιόδου με τρεις μαζεμένες ήττες και έξι ήττες στα επτά πιο πρόσφατα ματς, με συνέπεια να υποχωρήσει πλησίον της επικίνδυνης ζώνης. Η ομάδα από το Γκέτεμποργκ ανασύνταξε τις δυνάμεις, ενώ ο προπονητής Στέφαν Γιάκομπσον παραμένει στην θέση του. Δεν υπολογίζεται ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός Χάρβεϊ που υπέστη ρήξη χιαστών στην αρχή της περιόδου.

Η Μπράγκε είναι μια από τις απογοητεύσεις της περιόδου, από τη στιγμή που ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο μια θέση στην πρώτη εξάδα, αλλά στην πορεία έχει εγκλωβιστεί στην τελευταία θέση της κατάταξης. Η ομάδα από το Μπορλάνγκε είχε την ευκαιρία να γεμίσει μπαταρίες στον ένα μήνα διακοπής του πρωταθλήματος και στοχεύσει σε επανεκκίνηση στην αποστολή στο Γκέτεμπορτγκ. Βάζει και δέχεται γκολ με άνεση. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Κάτι ανάλογο περιμένουμε σήμερα και στο Γκέτεμποργκ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
16.00: Γκάις-Μπράγκε Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.35)