Πληρώνει η Ντιναμό Τιφλίδας !

Σε επαναληπτικό ματς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η Νέφτσι Μπακού υποδέχεται την Ντιναμό Τιφλίδας. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Πληρώνει η Ντιναμό Τιφλίδας !

Η Νέφτσι Μπακού έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση που θα την φέρει αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό, αλλά δε μπορεί να εφησυχάζει με βάση την εικόνα του ματς, όπου περιορίστηκε σε αμυντικό παιχνίδι και της βγήκαν οι αντεπιθέσεις (1-2). Άπαντες παραμένουν σε εγρήγορση στις τάξεις της γνωρίζουν το δύσκολο έργο για να σφραγίσουν την πρόκριση. Δύο φιλικά ματς έχει δώσει κόντρα σε ποιοτικούς αντιπάλους στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, κέρδισε το ένα, ενώ σε αμφότερα σημειώθηκαν γκολ-γκολ. Ομάδα που αρέσκεται στο επιθετικογενές ποδόσφαιρο και συνηθίζει να σκοράρει με άνεση.

Στην Ντιναμό δεν μπορούν να το πιστέψουν πως έχασαν ένα ματς στο οποίο ήταν καλύτεροι και είχαν υπερδιπλάσιες ευκαιρίες. Ακόμα και έτσι πιστεύουν στην πρόκριση, δεδομένου πως δεν ισχύει κανόνας για εκτός έδρας γκολ. Θέλουν την νίκη έστω και με 1-0 για να στείλουν το παιχν΄λιδι στην παράταση και μπορούν να την διεκδικήσουν στο Μπακού. Η Ντιναμό είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Γεωργία, 16 συνολικά, ενώ κατέκτησε και τα δύο πιο πρόσφατα πρωταθλήματα στη χώρα. Αναγεννημένη την τελευταία διετία, με νέο ιδιοκτήτη και χρήμα επιβάλλει εκ νέου την κυριαρχία της, αλλά θέλει και την πορεία στην Ευρώπη. Απίθανη η απόδοση στο διπλό, αξίζει το ρίσκο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Νέφτσι Μπακού-Ντιναμό Τιφλίδας 2 (4.00)