Διπλό και πρόκριση η Φόλα Ές !

Σε αγώνα ρεβάνς του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίνκολν Ρεντ Ιμπς υποδέχεται την Φόλα Ες. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Διπλό και πρόκριση η Φόλα Ές !

Η Λίνκολν δεν φοβήθηκε την Φόλα Ες, έκανε το παιχνίδι της, προηγήθηκε 2-0 στο σκορ, αλλά στο τέλος η διαφορά ποιότητας λίγο έλειψε να γυρίσει τούμπα το ματς (2-2). Έχει θέματα στην άμυνα η ομάδα από το Γιβραλτάρ, αναμένεται και πάλι να επιτεθεί για να σκοράρει, αφού δύσκολα κρατάει το μηδέν. Το ρόστερ της Λίνκολν ενισχύθηκε με μεταγραφές σε όλες τις θέσεις το προηγούμενο διάστημα. Ήρθαν και Ισπανοί παίκτες που συνηθίζουν να στελεχώνουν το έμψυχο δυναμικό. Στον πάγκο συνεχίζει από πέρσι ο Άγγλος Μάικ Μακ Έλβι.

Η Φόλα Ες ήταν το θεωρητικό φαβορί στο πρώτο ματς, αλλά άργησε πολύ να μπει στο πνεύμα του ματς. Τουλάχιστον ισοφάρισε η ομάδα από το Λουξεμβούργο και έδειξε πως έχει την ποιότητα για να καθαρίσει την πρόκριση αν είναι περισσότερο συγκεντρωμένη εξαρχής στην ρεβάνς. Το πρόβλημα για την ομάδα από το Ες είναι πως έχει δώσει μόνο δύο ματς ως τώρα στη σεζόν. Στην πρώτη συνάντηση στηρίξαμε την Λίνκολν και μας πλήρωσε. Τώρα όμως η υποψιασμένη και ποιοτικά ανώτερη Φόλα Ες θα κερδίσει. Διπλό, ακόμα και από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.00: Λίνκολν-Φόλα Ες 2 (2.10) ή 2 ημίχρονο/2 τελικό (3.05)