Copa America: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για τον τελικό Αργεντινή-Βραζιλία

Η Βραζιλία είναι το ισχυρό φαβορί στον τελικό του Copa America κόντρα στην Αργεντινή σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες

Copa America: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για τον τελικό Αργεντινή-Βραζιλία

Λίγες ώρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό στο Copa Americaανάμεσα στην Αργεντινή και την Βραζιλία (11/7-03.00) και οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών έχουν πλέον παγιωθεί. Οι «μπουκ» εκτιμούν πως η έδρα θα κάνει την διαφορά, δεδομένου πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο θρυλικό «Μαρακανά» και έτσι η απόδοση νίκης της Βραζιλίας κινείται στα όρια του 2.10. Αντίθετα, το ενδεχόμενο να επικρατήσει ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του ξεπερνά τα 3.65, ενώ η ισοπαλία αποδίδει γύρω στο 3.20.

Σε ό, τι αφορά τα γκολ, οι στοιχηματικές εταιρίες περιμένουν κλειστό ματς, με το Under 2,5 γκολ να προσφέρεται γύρω στο 1.55 και το Over 2,5 γκολ να εκτοξεύεται στο 2.55. Η πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) αποδίδει λίγο πάνω από το 2.10, ενώ το να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No Goal) πληρώνει γύρω στο 1.70.

Σε σχέση με τους σκόρερ, από την Βραζιλία επικρατέστερος θεωρείται ο Νεϊμάρ, σε απόδοση 2.25, ακολουθεί ο Γκαμπιγκόλ στο 2.75, ενώ οι Εβέρτον και Πακετά πληρώνουν γύρω στο 4.50. Από την Αργεντινή, το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Μέσι αποδίδει περίπου 2.45. Μαρτίνες και Αγουέρο πληρώνουν γύρω στο 3.50 και ο Παπού Γκόμεζ στο 4.50.