Κερδίζει η Κρίστιανσουντ!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Κρίστιανσουντ υποδέχεται την Μπραν. Η πρόταση του fosonline.gr για το βραδινό στοίχημα.

Κερδίζει η Κρίστιανσουντ!

Η Κρίστιανσουντ άφησε πίσω της το σούπερ σερί των πέντε νικών, καθώς στα τρία πιο πρόσφατα ματς δεν μπόρεσε να κερδίσει. Και στην αποστολή στο Τρόμσο πρόσεξε περισσότερο την άμυνά της, βολεύτηκε με την ισοπαλία και εξακολουθεί να πορεύεται στην πρώτη τριάδα, αν και δεν έχει κερδίσει στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Οι κυανόλευκοι στηρίζονται κυρίως στην αμυντική λειτουργία. Σε No Goal εξελίχθηκαν τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς.

Η Μπραν είχε στοχεύσει το ματς με την Λίλεστρομ. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε την νίκη και τιμωρήθηκε με την ισοφάριση στο φινάλε. Η ομάδα από το Μπέργκεν δεν έχει κερδίσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, μετρά μόνο μία νίκη στη σεζόν. Κάκιστη η εκτός έδρας συγκομιδή, με μόνο έναν πόντο σε έξι εκτός έδρας αποστολές στο πρωτάθλημα. Καλύτερη ομάδα η Κρίστιανσουντ, μπορεί να κερδίσει διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Κρίστιανσουντ-Μπραν 1 (2.00)