Η ώρα της Σταρτ! 

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας, η Γκρόρουντ υποδέχεται στο Όσλο την Σταρτ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Η ώρα της Σταρτ! 

Η πλέον επιθετικογενής ομάδα, ο ορισμός του θεάματος για τον ουδέτερο θεατή είναι η Γκρόρουντ. Δημιουργεί πολλές ευκαιρίες σε κάθε ματς. σκοράρει με άνεση, αλλά στα μετόπισθεν δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία και δέχεται με ανάλογη ευκολία τέρματα. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της ομάδας από το Όσλο εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Δύσκολο μέχρι στιγμής το πρόγραμμα, με περισσότερα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Πλήρης η αποστολή των κυανοκίτρινων.

Στην Σταρτ θεωρούσαν αυτονόητο πως στη φετινή περίοδο θα πρωταγωνιστήσουν και θα επιστρέψουν άμεσα στην μεγάλη κατηγορία, αλλά για την ώρα τα πράγματα δεν εξελίσσονται ανάλογα. Η ομάδα από το Κρίστιανσουντ έκανε μια ακόμα υποτονική εμφάνιση και υπέστη εντός έδρας ήττα-σοκ από την Ουλενσάκερ, μένοντας μόλις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι κιτρινόμαυροι πληρώνουν τις αδυναμίες τους τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση και εκπέμπουν σήμα κινδύνου αναφορικά με την δυνατότητα να υλοποιήσουν τον στόχο. Όλοι περιμένουν το ξύπνημα της Σταρτ. Επιλέγουμε το διπλό !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.00: Γκρόρουντ-Σταρτ 2 (2.25)