Πληρώνει η Έργκριτε!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Μπράγκε υποδέχεται την Έργκριτε. Η πρόταση για το... πρωινό στοίχημα  

Πληρώνει η Έργκριτε!

Το σερί θετικών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων της Μπράγκε σταμάτησε στην αποστολή της στην Λαντσκρόνα όπου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα από το Μπορλάνγκε πληρώνει τις αμυντικές αδυναμίες και έτσι πάει στράφι η βελτίωση που επιδεικνύει στη δημιουργία και το σκοράρισμα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Περιμένει περισσότερα από τον παράγοντα έδρα, αλλά για την ώρα μετρά μόνο μία νίκη σε τέσσερα ματς.

Η Έργκριτε είχε στοχεύσει το ματς με την Γιόνκεπινγκ, αλλά για μια ακόμα φορά υπολειτούργησε στην δημιουργία και την επιθετική λειτουργία και αρκέστηκε στην ισοπαλία. Τρίτο σερί ματς στο οποίο δεν αναδείχθηκε νικητής για λογαριασμό της ομάδας από το Γκέτεμποργκ που έβαλε ψηλά τον πήχη στη φετινή περίοδο αλλά έχει καταπέσει στην τελευταία θέση της κατάταξης Κάπως καλύτερα τα πηγαίνει στις εκτός έδρας αποστολές όπου αγωνίζεται με λιγότερο άγχος. Κάποια στιγμή θα ξεσπάσει η Έργκριτε. Πληρώνει χρυσάφι το διπλό !

ΠΡΟΤΑΣΗ
14.00: Μπράγκε-Έργκριτε 2 (3.65) ή Χ2 (1.75)