Η ώρα της Ακρόπολις ! 

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Ακρόπολις υποδέχεται την Βάσαλουντς. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Η ώρα της Ακρόπολις ! 

Πάνω που φαινόταν να δείχνει σημάδια ανάκαμψης τουλάχιστον σε σχέση με την απόδοσή της, η Ακρόπολις ήταν υποτονική στην αποστολή στη Σόδρα όπου ηττήθηκε από την Γιόνκεπινγκ. Τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια για την ομάδα από την Στοκχόλμη που έπεσε στον πάτο της κατάταξης και δεν θυμίζει το περσινό ανταγωνιστικό σύνολο. Παραμένουν τα θέματα στο σκοράρισμα. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς των γαλάζιων εξελίχθηκαν σε Under 2.5 γκολ.

Η Βάσαλουντς πανηγύρισε για πρώτη φορά στη σεζόν δύο μαζεμένες νίκες και μονομιάς βγήκε στον αφρό της κατάταξης. Οι κυανέρυθροι δεν διαθέτουν ιδιαίτερη ποιότητα, αλλά παρουσιάζονται συγκεντρωμένοι σε στοχευμένα παιχνίδια, κόντρα σε αντιπάλους του ίδιου βεληνεκούς. Παραδοσιακά είναι αδύναμη στις αποστολές, ενώ και στο φετινό ξεκίνημα της περιόδου μετρά τρεις ήττες στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια της περιόδου. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι, δεν αναμένονται αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Καίγεται η Ακρόπολις και η Βάσαλουντς είναι ο ιδανικός αντίπαλος για την περίσταση !

ΠΡΟΤΑΣΗ
16.00: Ακρόπολις-Βάσαλουντς 1 (2.10)