Γκολ στο Γκέτεμποργκ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Γκάις υποδέχεται την Λαντσκρόνα. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Γκολ στο Γκέτεμποργκ!

Η Γκάις προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες
αλλά κόντρα στην ποιοτική Νόρμπι έκανε έξοχη τακτικά εμφάνιση και πήρε δίκαια την νίκη στο Μπόρας. Η ομάδα από το Γκέτεμποργκ στοχεύει ψηλά στη φετινή περίοδο, θέλει να τρέξει ένα θετικό σερί που θα εδραιώσει την παρουσία της στις πρώτες θέσεις. Οι πράσινοι ποντάρουν στην αξιόπιστη επιθετική λειτουργία. Δεν υπολογίζονται ο Αυστραλός δεξιός χαφ Χάρβεϊ και ο επιθετικός Σεϊνουλάχου, που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Η Λαντσκρόνα δεν πτοήθηκε από την πρώτη ήττα στη σεζόν, συνέχισε την ίδια τακτική του επιθετικογενούς ποδοσφαίρου και πήρε ισοπαλία κόντρα στην Έργκριτε, σε ένα ματς που βάση ευκαιριών άξιζε την νίκη. Οι Μπόις διακρίνονται για την δημιουργία και το σκοράρισμα, αλλά έχουν θέματα στα μετόπισθεν. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς των πράσινων έχουν εξελιχθεί σε γκολ-γκολ. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι για την αποστολή στο Γκέτεμποργκ. Αμφίρροπο ζευγάρι. Πάμε καλύτερα με τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Γκάις-Λαντσκρόνα Goal και Over 2,5 γκολ (2.35)