Το κίνητρο της Στέλενμπος! 

Για την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής, η Λαμοντβίλ υποδέχεται την Στέλενμπος. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Το κίνητρο της Στέλενμπος! 

Η αγωνιστική δυστοκία της Λαμοντβίλ συνεχίστηκε και κόντρα στους Κάιζερ Τσιφς που αν και βαθμολογικά άνετοι δεν της χαρίστηκαν. Τρεις ήττες σε τέσσερα ματς, μία νίκη σε έξι παιχνίδια και μέσα σε ένα μήνα η ομάδα από το Ντέρμπαν τέθηκε επί της ουσίας εκτός στόχου που ήταν η θέση στην τριάδα. Πλέον μόνο ένα σενάριο της δίνει εισιτήριο για το Κόνφερενς Καπ, καθώς θα πρέπει να κερδίσει η ίδια την Στέλενμπος και παράλληλα να ηττηθούν εντός έδρας οι Ορλάντο Πάιρετς από την αδιάφορη Τσακούμα.

Η Στέλενμπος είχε την ευκαιρία να διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία κερδίζοντας την βαθμολογικά αδιάφορη Γκάλαξι, αλλά ο αντίπαλος δεν χαρίστηκε και αρκέστηκε στην ισοπαλία. Οι κιτρινόμαυροι σώζονται και μαθηματικά με νίκη στο φινάλε αν και επί της ουσίας τους κάνει η ισοπαλία, καθώς έχουν πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Τσίπα Γιουνάιτεντ που θα πρέπει να κερδίσει με επτά γκολ για να τους προσπεράσει σε ενδεχόμενη ισοβαθμία. Μετρά τρεις σερί ισοπαλίες. Μεγαλύτερο το κίνητρο της Στέλενμπος. Πληρώνει η διπλή ευκαιρία και ακόμα περισσότερο η ισοπαλία !

ΠΡΟΤΑΣΗ
16.00: Λαμοντβίλ-Στλέλενμπος Χ (3.45) ή Χ2 (2.25)