Ρεφάρει η Άαλεσουντ !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας, η Άαλεσουντ υποδέχεται την Κφουμ Όσλο. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Ρεφάρει η Άαλεσουντ !

Η Άαλεσουντ υποβιβάστηκε εκ νέου στην δεύτερη κατηγορία και στοχεύει να πατήσει εκ νέου το κουμπί του ασανσέρ προς τα πάνω. Το ξεκίνημα ήταν θετικό κόντρα στην Μπρίνε, αλλά η αποστολή στο Ράουφος εξελίχθηκε σε κόλαφο. Ανώμαλη προσγείωση για τους οράνιε που αγωνίστηκαν αφελώς, με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς και στην άμυνά τους έκαναν πάρτι οι αντίπαλοι. Ζητούμενο η βελτίωση στα μετόπισθεν, με τα δύο πρώτα ματς στην περίοδο να έχουν εξελιχθεί σε γκολ-γκολ και όβερ.

Η ΚΦΟΥΜ ενεπλάκη σε παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά η ίδια δεν αξιοποίησε ούτε μία με συνέπεια να ηττηθεί στο γήπεδό της από την Χαμ Καμ. Μόνο ένας πόντος σε δύο ματς όπου ήταν δημιουργική και με πολλές φάσεις στο ενεργητικό της, αδικεί την ομάδα από το Όσλο. Η αποστολή στο Άαλεσουντ δεν είναι αυτό που θα επιθυμούσαν οι κυανέρυθροι στη δεδομένη χρονική συγκυρία αλλά και πάλι αναμένεται να αγωνιστούν επιθετικά. Δε θα γκελάρει πάλι η Άαλεσουντ. Άσος, ακόμα και από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.00: Άαλεσουντ-ΚΦΟΥΜ Όσλο 1 (1.95) ή 1 ημ./1 τελ. (2.75)