Γκολ στο Όσλο !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας, η ΚΦΟΥΜ Όσλο υποδέχεται την Χαμ Καμ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Γκολ στο Όσλο !

Η ΚΦΟΥΜ Όσλο έφθασε κοντά σε εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Γιέρβ, αλλά αρκέστηκε στον πόντο της ισοπαλίας. Θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ πριν τελικά ισοφαριστεί, έφυγε δυσαρεστημένη από το τελικό αποτέλεσμα. Ομάδα που και την περασμένη περίοδο ξεχώρισε με την επιθετική της ευχέρεια και τα πολλά γκολ που έβαλε στη σεζόν, αλλά πλήρωσε τις αμυντικές αδυναμίες. Στόχος της ομάδας από το Όσλο και πάλι η συμμετοχή στα πλέι οφ που πέρσι της διέφυγε στις τελευταίες αγωνιστικές.

Η Χαμ Καμ έκανε εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα κόντρα στην Στιόρνταλς, κέρδισε εύκολα θα μπορούσε να βάλει και διπλάσια γκολ. Οι πράσινοι έστειλαν εξαρχής μήνυμα πως δεν πρόκειται να ταλαιπωρηθούν όπως την περσινή σεζόν και θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σεζόν. Στο ήδη πλούσιο ρόστερ προστέθηκαν και άλλοι παίκτες πρώτης γραμμής που από την αρχή φαίνεται πως μπορούν να κάνουν την διαφορά,. Η ομάδα από το Χάμαρ αγωνίζεται παραδοσιακά με φουλ επιθετικούς ρυθμούς, το ίδιο πράττει από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου. Αναμένουμε φεστιβάλ γκολ στο γραφικό γηπεδάκι της Κφουμ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.00: ΚΦΟΥΜ Όσλο-Χαμ Καμ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.00)