Πρεμιέρα με Τρόμσο! 

Για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Νορβηγίας, η Μπόντο Γκλιμτ υποδέχεται την Τρόμσο. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας.

Πρεμιέρα με Τρόμσο! 

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Μπόντο Γκλιμτ υποδέχεται την Τρόμσο. Η Μπόντο προέρχεται από μαγική σεζόν όπου κατέκτησε πανηγυρικά τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της. Και το έκανε με πάταγο, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ, με την συγκομιδή βαθμών, την διαφορά από τον δεύτερο και την επίθεση να ξεπερνά τα 100 γκολ ! Το ενδιαφέρον όλων έπεσε πάνω στην ομάδα-θαύμα που πούλησε τους τρεις καλύτερους επιθετικούς. Ο Χάουγκε πήγε στη Μίλαν, ο Γιούνκερ στην Ουράβα της Ιαπωνίας και ο Ζικερνάγκελ στη Γουότφορντ. Και πάλι ψίχουλα έδωσε για μεταγραφές, με τον κόουτς Κιέτιλ Κνούτζεν να ετοιμάζει το… μαγικό του ραβδάκι για να αναδείξει νέα αστέρια εκ των ενόντων.

Η Τρόμσο επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια της Νορβηγίας όπου νομοτελειακά ανήκει. Εξαιρετική σεζόν έκαναν στην δεύτερη κατηγορία οι βόρειοι και με σταθερότητα σε όλη τη χρονιά πήραν δίκαια τα εισιτήριο της επανόδου στην Ελίτσεριέν. Οι
διοικούντες κρατούν χαμηλά το μπάτζετ στη νέα περίοδο. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές στις τάξεις των ερυθρόλευκων. Ο πετυχημένος κόουτς Γκάουτε Χέλστρουπ παραμένει στον πάγκο, ενώ συνεχίζει και ο βασικός κορμός της περασμένης σεζόν. Με όπλο την καλή χημεία θα πορευτεί η Τρόμσο στοχεύοντας στην άνετη παραμονή. Ποντάρουμε στην αποδυνάμωση της Μπόντο και τον ενθουσιααμό της Τρόμσο και επιλέγουμε τη διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.00: Μπόντο Γκλιμτ-Τρόμσο Χ2 (2.35)