Γκολ στην Κύπρο!

Για τα πλέι άουτ στο πρωτάθλημα της Κύπρου, η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται τον Ερμή Αραδίππου. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας.

Γκολ στην Κύπρο!

Η Νέα Σαλαμίνα πήρε στην αναμέτρηση με το Παραλίμνι τον μίνιμουμ στόχο της ισοπαλίας και παραμένει οριακά μέσα στην ζώνη του υποβιβασμού. Τρεις σερί ισοπαλίες μετρά η ομάδα από την Αμμόχωστο, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις μαζεμένες ήττες. Καίγονται πλέον για νίκη οι κυανέρυθροι, ο αγώνας με τον Ερμή χαρακτηρίζεται τελικός στην κούρσα φια την σωτηρία. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για την Νέα Σαλαμίνα.

Ο Ερμής τα έδωσε όλα κόντρα στην Δόξα σε έναν ισορροπημένο αγώνα λίγων εκατέρωθεν φάσεων. Στο τέλος ωστόσο η ομάδα από την Αραδίππου έμεινε με άδεια τα χέρια και σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο της σεζόν μένει πίσω στην κούρσα για την σωτηρία. Πλέον η αποστολή κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα αποκτά χαρακτήρα τελικού, μόνο η νίκη θα βάλει ξανά τον αγγελιοφόρο σε τροχιά σωτηρίας. Δύο νίκες σε δέκα παιχνίδια ο πενιχρός απολογισμός για την ομάδα που πληρώνει κυρίως τις αμυντικές αδυναμίες. Καίγονται αμφότεροι για νίκη. Επιλέγουμε τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
18.00: Νέα Σαλαμίνα-Ερμής Γκολ-γκολ (2.10)