Κερδίζει η Χέλσινγκμποργκ !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Γιόνκεπινγκ υποδέχεται την Χέλσινγκμποργκ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Κερδίζει η Χέλσινγκμποργκ !

Όσο καλή ήταν η Γιόνκεπιγκ στην πρεμιέρα κόντρα στην Βάσαλουντς, άλλο τόσο προβλημάτισε στην αποστολή της στο Μπόρας όπου ηττήθηκε εύκολα από την Νόρμπι. Σαν να επρόκειτο για διαφορετική ομάδα, κάτι άλλωστε που συνέβαινε κατά κόρον και την περασμένη περίοδο, όπου η ομάδα από την Σόδρα απέδιδε εξαιρετικά στο γήπεδό της και χανόταν στις εξόδους. Δεδομένη η ποιότητα στο ρόστερ και μεσοεπιθετικά για τους πράσινους, ζητούμενο η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία.

Η Χέλσινγκμποργκ θέλει να επιβεβαιώσει εξαρχής τον τίτλο του φαβορί που την συνοδεύει για την επάνοδο στην πρώτη κατηγορία. Αγωνίζεται φουλ επιθετικά αξιοποιώντας την ποιότητα στο ρόστερ, δημιουργεί ευκαιρίες, σκοράρει με άνεση, αλλά είναι ευάλωτη στα μετόπισθεν. Σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ εξελίχθηκαν τα δύο πρώτα παιχνίδια της περιόδου, ζητούμενο είναι η βελτίωση στην άμυνα για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Όλοι οι βασικοί παίκτες των κυανέρυθρων είναι διαθέσιμοι. Η Χέλσινγκμποργκ διαθέτει την ποιότητα, σκοράρει κατά βούληση και μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.30: Γιόνκεπινγκ-Χέλσινγκμποργκ 2 (2.25)