Μπάρνσλεϊ για Πρέμιερ Λιγκ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας, η Χάντερσφιλντ υποδέχεται την Μπάρνσλεϊ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας 

Μπάρνσλεϊ για Πρέμιερ Λιγκ!

Η Χάντερσφιλντ προερχόταν από πέντε συνεχόμενα ματς δίχως νίκη, αλλά στην αποστολή της στο Νότιγχαμ έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν και κέρδισε δίκαια την φορμαρισμένη Φόρεστ. Ανάσα στον δρόμο για την παραμονή στην κατηγορία, θέλει μια ακόμα νίκη τώρα για να ξεμπερδεύει. Κόντρα στην Μπάρνσλεϊ είναι πολύ σημαντικές οι απουσίες του κεντρικού αμυντικού Σίντλερ και του επιθετικού και πρώτου σκόρερ Φρέιζερ που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Η Μπάρσνλεϊ φουλάρει για την συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου αλλά κόντρα στην Κόβεντρι υπέπεσε σε οδυνηρή γκέλα. Καραδοκούν οι μνηστήρες, χρειάζεται ακόμα νίκες για να κλειδώσει την θέση της στην πρώτη εξάδα. Ιδιαίτερα αποτελεσματική εκτός έδρας όπου μετρά έξι νίκες στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους. Ομάδα που σκοράρει αλλά και δέχεται τέρματα με άνεση. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Καλύτερη ομάδα η Μπάρνσλεϊ, καίγεται για την άνοδο, πιθανό το διπλό !

ΠΡΟΤΑΣΗ
21.45: Χάντερσφιλντ-Μπάρνσλεϊ 2 (2.10)