Γκρόιτερ για άνοδο!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, η Ντάρμσταντ υποδέχεται την Γκρόιτερ Φιρτ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Γκρόιτερ για άνοδο!

Η Ντάρμσταντ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με το σπουδαίο διπλό στο Αμβούργο. Δεν ήταν μόνο η νίκη, αλλά και η ποιοτική εμφάνιση που έκανε την διαφορά για τους κυανόλευκους, που πορεύονται άνετοι στην κατάταξη. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο θετικός απολογισμός. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Δεν υπολογίζονται οι κεντρικοί αμυντικοί Βίτεκ, Πφάιφερ, ο επιθετικός Σεϊντέλ και ο δεξιός χαφ Σκάρκε που είναι ανέτοιμοι.

Η Γκρόιτερ δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Σαντχάουζεν εξαιτίας πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στον αντίπαλο. Ευκαιρία για να γεμίσουν οι μπαταρίες σε μια κομβική καμπή του πρωταθλήματος, όπου οι πράσινοι τα δίνουν όλα για την απευθείας άνοδο. Ομάδα με ποιότητα στη δημιουργία και το σκοράρισμα, αλλά παραμένει ευάλωτη στα μετόπισθεν. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς. Δεν υπολογίζεται ο κεντρικός αμυντικός Μπαρί που είναι ανέτοιμος. Πάμε με την ποιότητα και το κίνητρο της Γκρόιτερ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.30: Ντάρμσταντ-Γκρόιτερ Φιρτ 2 (2.25)