Πρόκριση για Λουντογκόρετς! 

Σε επαναληπτικό ημιτελικό για το κύπελλο Βουλγαρίας, η Λουντογκόρετς υποδέχεται  την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Πρόκριση για Λουντογκόρετς! 

Η Λουντογκόρετς είναι η κυρίαρχος των τελευταίων ετών το ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας και φέτος δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτήν την κατεύθυνση. Στο πρωτάθλημα έχει πάει εκ νέου αποστάσεις από τους υπόλοιπους μνηστήρες, θέλει να βάλει και το κερασάκι στην τούρτα με την κατάκτηση του κυπέλλου. Πανίσχυροι στο Ράζγκραντ οι πράσινοι, όπου μετρούν 11 νίκες σε 12 ματς στο πρωτάθλημα. Εξαιρετικοί στην δημιουργία και στο σκοράρισμα.

Η ΤΣΣΚΑ μέσα σε έναν μήνα πέταξε και την φετινή ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Με μόνο μία νίκη σε πέντε παιχνίδια η πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα από την Σόφια βρέθηκε από τους τρεις στους 11 πόντους απόσταση από την Λουντογκόρετς. Πλέον το κύπελλο έχει απομείνει ως διέξοδος επιτυχίας στους ερυθρόλευκους που θα τα δώσουν όλα στο Ράζγκραντ, στη ρεβάνς του ισόπαλου 1-1. Για να περάσει θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλει γκολ και αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση για την φετινή ΤΣΣΚΑ. Μόνο δύο τέρματα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός των ερυθρόλευκων. Καλύτερη ομάδα η Λουντογκόρετς, πληρώνει καλά ο άσος !

ΠΡΟΤΑΣΗ
18.30: Λουντογκόρετς-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1 (2.25)