Με το μυαλό στο Κύπελλο η Άστρα

Άστρα Γκιούργκιου – Άραντ (09/04/2021, 17:30) Ρουμανία, 1η κατηγορία.

Με το μυαλό στο Κύπελλο η Άστρα

Με το μυαλό στο Κύπελλο θα υποδεχτεί η Άστρα Γκιούργκιου την Άραντ το απόγευμα της Παρασκευής (09/04, 17:30). Σε μια ημέρα που δεν έχει πολλές επιλογές, όσον αφορά το στοίχημα. Το συγκεκριμένο ματς είναι το μοναδικό αδιάφορο βαθμολογικά, από το σημερινό πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, στη Ρουμανία. Θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ, με τους έξι πρώτους της κατάταξης, όπου θα κριθούν τίτλος και ευρωπαϊκά εισιτήρια. Και τα πλέι άουτ, φυσικά, απ΄ όπου θα προκύψει ο υποβιβασμός. Το μόνο που «παίζεται» την τελευταία αγωνιστική είναι η 6η θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ. Μποτοσάνι και Κλιντσένι τη μοιράζονται με 41 βαθμούς, με την Κλιντσένι να είναι 6η, λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Την διεκδικεί η 7η Τσίντια, που βρίσκεται δυο βαθμούς πίσω. Τα ματς των τριών ομάδων που έχουν στόχους διεξάγονται επίσης απόψε (Παρασκευή 09/04), στις 20:30.

Με το μυαλό στο Κύπελλο

Αδιάφορο, λοιπόν, βαθμολογικά το ματς της Άστρα με την Άραντ, όμως οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν… με το μυαλό στο Κύπελλο. Ο πρώτος ημιτελικός της προσεχούς Τετάρτης, κόντρα στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, είναι «όλα τα λεφτά». Και υπάρχει σοβαρός λόγος. Οι δυο μεγάλες ομάδες του ρουμανικού ποδοσφαίρου, Στεάουα και Κλουζ, έχουν αποκλειστεί από τη διοργάνωση. Έτσι, οι τέσσερις των ημιτελικών έχουν πάνω – κάτω τις ίδιες πιθανότητες να κατακτήσουν το τρόπαιο. Γι΄ αυτό κι έχουν ρίξει όλο το βάρος τους εκεί. Οι γηπεδούχοι «τρέχουν» ένα αήττητο οκτώ αγώνων κι έρχονται από δυο ισοπαλίες, με προβληματικές εμφανίσεις. Ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι. Η Άραντ, μετά από τρεις ήττες, ήταν πολύ καλή στο 2-0 επί της 4ης Σέπσι, δείχνοντας ότι ξαναβρίσκει ρυθμό.

Ένα… 0-6 που δεν ξεχνιέται

Αγωνιστικά οι δυο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές, ωστόσο το μεταξύ τους παιχνίδι του α΄ γύρου είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Κι αυτό για την έκταση του τελικού σκορ (6-0 υπέρ της Άστρα). Αυτό ήταν το μοναδικό ματς της διοργάνωσης, στο οποίο μια ομάδα σκόραρε έξι γκολ.

Τα δεδομένα του ματς δίνουν αξία στο 2,40 του 2dnb

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!