Ρεφάρει το Αμβούργο!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, το Αμβούργο υποδέχεται την Ντάρμσταντ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Ρεφάρει το Αμβούργο!

Το Αμβούργο προηγήθηκε με 3-0 στο Ανόβερο και όμως δεν μπόρεσε να επιστρέψει με το τρίποντο στο μεγάλο λιμάνι. Για μια ακόμα φορά οι βόρειοι εκτέθηκαν από την ευάλωτη αμυντική λειτουργία. Μπροστά διαθέτουν ποιότητα και σκοράρουν με μεγάλη άνεση. Ο αρχισκόρερ των 20 γκολ Σάιμον Τερόντε επέστρεψε από κορονοϊό, έπαιξε μόνο 20 λεπτά στο Ανόβερο αλλά τώρα είναι πανέτοιμος για να αγωνιστεί από την αρχή. Ο κεντρικός μέσος Ονανά εκτίει ποινή.

Η Ντάρμσταντ πάλεψε κόντρα στο Ντίσελντορφ, αλλά δε μπόρεσε να πάρει τον βαθμό που άξιζε βάση ευκαιριών. Για μια ακόμα φορά οι κυανόλευκοι πλήρωσαν τις αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία. Μπροστά σκοράρουν με άνεση, χάρη στον οίστρο του Τουρκικής καταγωγής στράικερ Σερντάρ Ντουρσούν. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ. Ο γκολκίπερ Στρίτζελ, οι στόπερ Μάι, Βίτεκ και ο επιθετικός Σέιντελ είναι ανέτοιμοι. Θα ξεσπάσει το Αμβούργο για τη γκέλα της περασμένης αγωνιστικής !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.30: Αμβούργο-Ντάρμσταντ 1 (1.70) ή 1 ημίχρονο/1 τελικό (2.45)