Γιούνγκ Μπόις για νταμπλ!

Σε νοκ άουτ αγώνα για την φάση των 16 στο κύπελλο Ελβετίας, η Σεν Γκάλεν υποδέχεται την Γιούνγκ Μπόις. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας;

Γιούνγκ Μπόις για νταμπλ!

Στην έδρα της Σεν Γκάλεν το ματς. Οι πράσινοι διάγουν περίοδο ντεφορμαρίσματος στο πρωτάθλημα, όπου μετρούν πέντε ματς δίχως νίκη. Ομάδα που βάζει και δέχεται εύκολα τέρματα. Τα εννιά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Σημαντικές οι απουσίες για το ματς με την Γιούνγκ Μπόις. Ο αρχηγός, κεντρικός μέσος Κιντίγια εκτίει ποινή. Ο αριστερός μπακ Κρόιτσι, οι μεσοεπιθετικοί Τραορέ, Σολιμαντό και ο στράικερ Μπάμπιτς είναι ανέτοιμοι.

Η Γιούνγκ Μπόις κάνει πάρτι στο πρωτάθλημα Ελβετίας, όπου διατηρεί διαφορά 22 βαθμών από τον δεύτερο και απομένει η τυπική επικύρωση της κατάκτησης ενός ακόμα τίτλου. Τώρα η προσοχή στρέφεται στο κύπελλο για να ολοκληρωθεί η σεζόν με το νταμπλ για λογαριασμό της ομάδας της Βέρνης. Η διαφορά δυναμικότητας από τις υπόλοιπες ομάδες στην Ελβετία είναι μεγάλη. Οι κιτρινόμαυροι διακρίνονται και για την ποιότητα στη δημιουργία και το σκοράρισμα, αλλά και την αξιόπιστη αμυντική λειτουργία. Δεν υπολογίζεται ο κεντρικός μέσος Πετινιά. Άλλη κλάση η Γιούνγκ Μπόις, πολλές οι απουσίες της Σεν Γκάλεν!

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.00: Σεν Γκάλεν-Γιούνγκ Μπόις 2 (1.75) ή 2 ημίχρονο/2 τελικό (2.45)