Γκολ στη Στοκχόλμη!

Σε νοκ άουτ προημιτελικό για το κύπελλο Σουηδίας, η Χάμαρμπι υποδέχεται την Τρέλεμποργκ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Γκολ στη Στοκχόλμη!

Στην έδρα της Χάμαρμπι το ματς. Η ομάδα από τη Στοκχόλμη ξεκίνησε πολύ δυνατά τις υποχρεώσεις της σεζόν στο κύπελλο και υποδέχεται με φόρα την μικρότερης κατηγορίας Τρέλεμποργκ, ώστε να περάσει και να αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την συμπολίτισσα Τζουργκάρντεν. Στα ματς του ομίλου οι πράσινοι του Στέφαν Μπίλμπορν ήταν εξαιρετικοί στην επιθετική λειτουργία και το σκοράρισμα. Ομάδα ενισχυμένη για το πρωτάθλημα που αρχίζει στις 10 Απριλίου. Δεν υπολογίζεται ο κεντρικός αμυντικός Μαγιάρ, που εκτίει ποινή.

Η Τρέλεμποργκ είναι μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας που πραγματοποιεί υπερβατική πορεία, αλλά θα χρειαστεί να ξεπεράσει εκ νέου τον εαυτό της, κερδίζοντας την θεωρητικά ανώτερη Χάμαρμπι εκτός έδρας. Ομάδα περιορισμένου μπάτζετ που θέλει απλά να σταθεί ανταγωνιστικά στη Σουπερετάν, κανένα άγχος για την αποστολή στην Στοκχόλμη. Στον όμιλο ξεχώρισε χάρη στην αξιόπιστη επιθετική λειτουργία. Με αυτό το σκεπτικό θα παρατάξει τους κυανόλευκους ο Κρίστιαν Χέινς και κόντρα στην Χάμαρμπι. Προβλημάτισε πάντως στο φιλικό-πρόβα τζενεράλε, χάνοντας προ ημερών 2-1 από την Μιάλμπι. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι. Η Χάμαρμπι πιθανότατα θα κερδίσει και θα περάσει, αλλά ποντάρουμε στο ενδεχόμενο να βάλει ένα γκολ και η Τρέλεμποργκ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Χάμαρμπι-Τρέλεμποργκ Goal και Over 2,5 γκολ (2.10)