Χωρίς φραγμούς πλέον...

Μετά τον απίστευτο αποκλεισμό της Γερμανίας ο καθένας στον πέμπτο όμιλο παίζει για την πρόκριση και την κορυφή. Διαβάστε τις στοιχηματικές προτάσεις του fosonline.gr.

Χωρίς φραγμούς πλέον...

Γίναμε μάρτυρες της μεγαλύτερης αποτυχίας του αιώνα, μιας από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Μουντιάλ. Η Γερμανία αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων, γνωρίζοντας οδυνηρή και ντροπιαστική ήττα από την αποκλεισμένη Νότια Κορέα!

Πρωτοπόρος έκτου ομίλου λοιπόν είναι η Σουηδία και δεύτερο το Μεξικό! Οι Σκανδιναβοί θα αναμετρηθούν με το δεύτερο του πέμπτου ομίλου και οι Κεντροαμερικάνοι με τον πρωτοπόρο του εν λόγω γκρουπ. Υποψήφιοι αντίπαλοί τους η Ελβετία, Βραζιλία και Σερβία.

Πλέον κανείς δεν ξέρει ποιον αντίπαλο προτιμούν οι ισχυρότεροι για τους «16». Πλέον, περιμένουμε να δώσουν μάχη για την πρόκριση και μετά... όπου καταλήξουν.

Θεωρούμε ότι οι Βραζιλιάνοι έχουν το πάνω χέρι απέναντι στους Σέρβους που ρίχνουν την τελευταία τους ζαριά. Το γεγονός ότι οι Βαλκάνιοι θα κληθούν να ρισκάρουν μάς οδηγεί στο διπλό και στο over 2,5.

Παράλληλα, η Ελβετία συγκρούεται με την Κόστα Ρίκα, η οποία έχει αποκλειστεί, αλλά θα προσπαθήσει να κλείσει τις υποχρεώσεις της με ψηλά το κεφάλι. Θεωρούμε πιο δύσκολο το ματς απ’ όσο φαίνεται. Και δοκιμάζουμε στα 2-3 γκολ.