Γκολ και θέαμα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21!

Στον καταληκτικό αγώνα του τέταρτου ομίλου για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21, η Ελβετία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Γκολ και θέαμα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21!

Το ματς θα γίνει στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας, Λιουμπλιάνα. Η Ελβετία αν κερδίσει την Πορτογαλία, περνά και μαθηματικά. Αν έρθει ισόπαλη χρειάζεται ήττα της Κροατίας. Αν ηττηθεί, χρειάζεται στο άλλο ματς νίκη της Αγγλίας αποκλειστικά με 1-0. Η Ελβετία είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο μεσοεπιθετικά. Το πρόβλημα είναι πως δεν αμύνεται και δίνει πολλές ευκαιρίες στους αντιπάλους της.

Η Πορτογαλία πήρε τα δύο πρώτα ματς του ομίλου με πειστικές εμφανίσεις και πλέον χρειάζεται έναν πόντο στο φινάλε για να διασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση. Σε περίπτωση που ηττηθεί χρειάζεται να μην κερδίσει η Κροατία στο άλλο ματς του ομίλου γιατί θα μείνει εκτός στην τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή. Η Πορτογαλία διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, παίκτες πρώτης γραμμής που αγωνίζονται εντός και εκτός συνόρων σε υψηλό επίπεδο. Για την ώρα οι Ίβηρες εντυπωσιάζουν και με το παραγωγικό παιχνίδι τους, αλλά και με την αμυντική συνοχή τους. Αναμένουμε ανοικτό ματς με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.00: Κ21 Ελβετία-Κ21 Πορτογαλία Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)