Οι μικροί Ολλανδοί !

Σε εναρκτήριο αγώνα του πρώτου ομίλου για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-21, η Ρουμανία αντιμετωπίζει την Ολλανδία. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας.

Οι μικροί Ολλανδοί !

Το ματς θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Βουδαπέστη. Η Κ21 της Ρουμανίας πορεύεται επιτυχώς με την δεδομένη ηλικιακή φουρνιά, της οποία καθοδηγεί εδώ και δύο χρόνια ο παλιός διεθνής άσος Αντριάν Μούτου, που πιστώνεται τα εύσημα. Το θέμα είναι πως τρεις βασικοί παίκτες από την προκριματική φάση δεν θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Κ-21, καθώς κλήθηκαν στην Εθνική ανδρών. Ο Χάτζι της Ρέιντζερς, ο Μαν της Πάρμα και ο Κομάν της Στεάουα πήραν προαγωγή και δημιουργούν κενό στη μεσαία γραμμή.

Η Κ21 Ολλανδίας πορεύεται με μια ακόμα σούπερ ταλαντούχα φουρνιά σε επίπεδο Ελπίδων και θα επιδιώξει να διεκδικήσει την πρόκριση και ακολούθως τον τίτλο. Ομάδα με εκπληκτική επιθετική λειτουργία, δημιουργεί πλήθος ευκαιριών σε κάθε ματς και αξιοποιεί τις περισσότερες από αυτές. Και στην άμυνα ωστόσο χαρακτηρίζεται από αποτελεσματικότητα, ελάχιστα τα ψεγάδια αυτής της ομάδας. Ο σταρ της ομάδας Τζάστιν Κλάιφερτ πήρε… προαγωγή στην Εθνική Ανδρών και δημιουργείται αναπόφευκτα κενό στην κορυφή της επίθεσης. Υπάρχει ωστόσο πλήθος παικτών πρώτης γραμμής από τους οποίους περιμένει γκολ ο κόουτς Έρβιν φαν ντερ Λόοι. Καλύτερη ομάδα η Ολλανδία, κομβικές οι απουσίες της Ρουμανίας. Διπλό ακόμα και από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
22.00: K21 Ρουμανία- K21 Ολλανδία 2 (1.55) ή 2 ημ./2 τελ. (2.25)