Κομβικό ματς για την παραμονή στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός – Λαμία (20/03/2021, 19:15) Ελλάδα, Super League.

Κομβικό ματς για την παραμονή στο Αγρίνιο

Κομβικό ματς στη μάχη της παραμονής είναι η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τη Λαμία, απόψε (20/03, 19:15) στο Αγρίνιο. Οι δυο ομάδες βρίσκονται ακριβώς πάνω από την «καυτή» ζώνη. Με τους γηπεδούχους να έχουν έναν βαθμό απόσταση από τον 6ο ΟΦΗ και τέσσερις από την τελευταία Λάρισα. Η βαθμολογική απόσταση της Λαμίας είναι τέσσερις και επτά βαθμούς, αντίστοιχα. Εύκολα γίνεται αντιληπτό, πως -ειδικά για τον Παναιτωλικό- δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο βαθμολογικής απώλειας. Γενικά, στη μάχη της παραμονής -όπως και σ΄ εκείνη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια- η έδρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Το θέμα, συνεπώς, δεν είναι αν θέλει ο Παναιτωλικός, αλλά αν μπορεί να κερδίσει.

Κομβικό ματς στη μάχη της παραμονής

Σε κάθε περίπτωση, το αποψινό είναι κομβικό ματς στη μάχη της παραμονής. Κι ένα στοιχείο που έχει τη σημασία του να επισημανθεί είναι το εξής: οι δυο αντίπαλοι θα γνωρίζουν τι έχουν κάνει οι ανταγωνιστές τους, στα ματς που θα έχουν προηγηθεί. Η μεν Λάρισα παίζει στις 15:00 στην Αθήνα, με τον Απόλλωνα, ο δεν ΟΦΗ στις 17:15 στο Βόλο. Κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ικανό να επηρεάσει την αγωνιστική συμπεριφορά τους. Στο «ζύγι» θα πρέπει να μπει και η επόμενη αγωνιστική. Το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει ταξίδι του Παναιτωλικού στη Λάρισα και εντός έδρας υποχρέωση της Λαμίας με το Βόλο. Συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο Παναιτωλικός δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Ούτε η ισοπαλία του κάνει. Για τον απλούστατο λόγο ότι κάθε χαμένος βαθμός εντός, θα πρέπει να αναπληρωθεί σε κάποιο εκτός έδρας ματς. Κάτι εξαιρετικά δύσκολο.

No goal και under

Όσον αφορά το παρελθόν των αγώνων των δυο ομάδων, φέτος, στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, οι αναμετρήσεις τους έληξαν ισόπαλες. Χωρίς γκολ. Από το 2019 μέχρι τώρα έχουν αναμετρηθεί έξι φορές, με τον Παναιτωλικό να έχει μια νίκη (εκτός έδρας) και τη Λαμία άλλη μια. Τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα, τα τρία στο 0-0. Και τα έξι ματς έληξαν στο under, ενώ τα πέντε από αυτά ήταν και no goal. Μόνο στο 1-1 του Γενάρη του 2020, στο Αγρίνιο, υπήρξε αμφίσκορο. Κάτι τελευταίο, που μπαίνει στην εξίσωση: οι δυο ομάδες σκοράρουν… μισό γκολ, κατά μέσο όρο, σε κάθε τους παιχνίδι.

Η ανάγκη του Παναιτωλικού μας οδηγεί στο combo του «άσσου» με under, στο πολύ ενδιαφέρον 3,95.

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!