Πληρώνει η Καρλσρούη !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, η Πάντερμπορν υποδέχεται την Καρλσρούηπρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Πληρώνει η Καρλσρούη !

Η Πάντερμπορν πορεύεται με μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Δίχως βαθμολογικό κίνητρο, κινείται στα μισά της κατάταξης, παρουσιάζει κάποιες εκλάμψεις στην απόδοσή της και στη συνέχεια επανέρχεται στη μετριότητα. Στην αποστολή στο Αμβούργο ήταν εξαιρετική κόντρα στη φορμαρισμένη Σεν Πάουλι και γύρισε στις νίκες έπειτα από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες. Οι κυανόλευκοι βάζουν και δέχονται γκολ με άνεση. Δεν υπολογίζεται ο Ελβετικός κεντρικός αμυντικός Μπούργκι που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Η Καρλσρούη έφθασε κοντά στο να διεκδικήσει την υπέρβαση της ανόδου, αλλά στην πιο καθοριστική καμπή έμεινε από μπαταρία. Δύο μαζεμένες εντός έδρας ισοπαλίες κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους, μόνο μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς και το τρένο της ανόδου απομακρύνεται για τους κυανόλευκους. Μόνο ένα γκολ συνιστά το ισχνό ενεργητικό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για την Καρλσρούη. Εντυπωσιάζει ωστόσο με τις εκτός έδρας επιδόσεις της, καθώς μετρά πέντε συνεχόμενα διπλά ! Εκεί θα ποντάρουμε και παράλληλα με το κίνητρο θα επιζητήσουμε την ακριβοπληρωμένη νίκη της Καρλσρούης.

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.30: Πάντερμπορν-Καρλσρούη 2 (3.25)