Τα βάζει από νωρίς η Μπάγερν

Τα βάζει από νωρίς η Μπάγερν τα γκολ. Όπως έδειξε τόσο με τη Βέρντερ (3-1), όσο και με τη Λάτσιο (4-1) βρίσκει τη φόρμα της την κατάλληλη στιγμή. Όχι μόνο η ομάδα, αλλά και ο Λεβαντόφσκι, που στη Βρέμη είχε ένα γκολ και τρία δοκάρια.

Τα βάζει από νωρίς η Μπάγερν

Οι Βαυαροί έχουν τη δυνατότητα να διαλύσουν οποιαδήποτε ομάδα βρουν στο δρόμο τους. Ειδικά η Λάτσιο θεωρείται μάλλον εύκολος αντίπαλος, επειδή παίζει ανοιχτά και δίνει χώρους. Το τελικό σκορ στο πρώτο ματς ανέδειξε τη διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων. Κάτι ανάλογο αναμένεται στην αποψινή ρεβάνς (17/03, 22:00) για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε είναι δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι θα έχουν ελάχιστες αλλαγές στη βασική ενδεκάδα.

Τα βάζει από νωρίς η Μπάγερν

Από τη μια, λοιπόν, έχουμε το γεγονός ότι τα βάζει από νωρίς η Μπάγερν τα γκολ. Κι από την άλλη ότι έχουμε ότι η Λάτσιο τα δέχεται νωρίς! Πράγματι: τα οκτώ από τα 12 τέρματα που έχουν δεχτεί οι «λατσιάλι», τα δέχτηκαν στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων τους. Συνεπώς, με βάση τις αγωνιστικές συνήθειες των δυο ομάδων, είναι πιθανό να ανοίξει νωρίς το σκορ. Άλλωστε η Μπάγερν στα τελευταία 19 παιχνίδια της στη διοργάνωση σκοράρει, κατά μέσο όρο, 3,50 γκολ ανά αγώνα. Επίσης, «τρέχει» ένα αήττητο 18 αγώνων (17-1-0) κι αν δεν ηττηθεί απόψε, θα ισοφαρίσει το ρεκόρ συλλόγου στη διοργάνωση: 19 ματς χωρίς ήττα.

Πρώτη φορά στο «Αλιάνζ Αρίνα»

Μερικά ακόμη, ενδιαφέροντα στοιχεία πιστεύουμε για το ματς: η Μπάγερν προκρίθηκε στον επόμενο γύρο ευρωπαϊκής διοργάνωσης στις 25/26 περιπτώσεις που νίκησε εκτός έδρας, στο πρώτο ματς. Στις ομάδες που πατάνε για πρώτη φορά το πόδι τους στο «Αλιάνζ Αρίνα» επιφυλάσσει εφιαλτική υποδοχή: σχεδόν μόνο ήττες! Αυτό έχει συμβεί 21 φορές στο παρελθόν και μόνο η Μπορντό κατάφερε να «αποδράσει» με ισοπαλία. Τέλος, η ομάδα του Μονάχου είναι αήττητη εντός έδρας, σε 27 παιχνίδια σε Μπουντεσλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπάγερν Μον. – Λάτσιο (17/03/2021, 22:00), Τσάμπιονς Λιγκ: Η διαφορά ποιότητας και η αγωνιστική εικόνα των δυο ομάδων κάνουν ελκυστικό την combo του «άσσου» με over 3.5 γκολ, που το βρίσκουμε στο 2,95

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!