Η ποιότητα της Μόντσα !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας, η Μόντσα υποδέχεται την Ρετζιάνα. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας.

Η ποιότητα της Μόντσα !

Η Μόντσα δεν αποφεύγει τις γκέλες εσχάτως που θέτουν εν αμφιβόλω την δυνατότητα απευθείας ανόδου. Μια ομάδα με τεράστιο μπάτζετ για τα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά μετρά μόνο μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια.
Προβληματικές οι επιδόσεις στην έδρα με μόνο μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς. Τα περιθώρια στενεύουν, ο κόουτς Κριστιάν Μπρόκι καλεί άπαντες σε ανασύνταξη και επιμένει πως η άμυνα θα δώσει την άνοδο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Κάρλος Αουγκούστο εξέτισε και επανέρχεται στην ενδεκάδα.

Η Ρετζιάνα διάγει περίοδο ντεφορμαρίσματος, με συνέπεια να καταπέσει στην ζώνη των πλέι άουτ για την παραμονή στην κατηγορία. Τρεις συνεχόμενες ήττες, τέσσερα ματς δίχως νίκη και οι νεοφώτιστοι πορεύονται με κακή ψυχολογία προ το καταληκτικό σκέλος της περιόδου. Στην κάκιστη άμυνα προστίθεται πλέον και δυστοκία στην επίθεση, με ένα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Ο δεξιός μπακ Λιμπούτι εκτίει ποινή. Ο κεντρικός αμυντικός Μαρτινέλι, οι κεντρικοί χαφ Μουυρατόρε, Βαρόνε, Ρόσι και ο δεξιός χαφ Ζαμπάνο είναι ανέτοιμοι. Θα ξεσπάσει η Μόντσα κόντρα στην αποδεκατισμένη Ρετζιάνα. Άσος από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Μόντσα-Ρετζιάνα 1 ημίχρονο/1 τελικό (2.10)