Γκολ στο Παραλίμνι! 

Για τα πλέι άουτ στο πρωτάθλημα Κύπρου, η Ένωση Παραλιμνίου υποδέχεται τον Ερμή Αραδίππου. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας  

Γκολ στο Παραλίμνι! 

Η Ένωση Παραλιμνίου ενεπλάκη σε ένα ακόμα ματς ροντέο, από το οποίο κατακρημνίστηκε. Κόντρα στην ουραγό Καρμιώτισσα δέχθηκε τέσσερα γκολ και παραμένει εγκλωβισμένη στη ζώνη του υποβιβασμού. Η γραμμή παραμονής δεν απέχει πολύ, αλλά με τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς η ψυχολογία πέφτει στις τάξεις των κυανέρυθρων. Η άμυνα αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα, ενώ μπροστά σκοράρει με άνεση. Τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Ο Ερμής έχει μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες και αδυνατεί να βγει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Μόνο ένας πόντος στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια ο απολογισμός που δεν επιτρέπει στην ομάδα από την Αραδίππου να ανακάμψει. Εσχάτως έχει βελτιωθεί στην επίθεση που αποτελούσε το αδύναμο σημείο, αλλά και πάλι δεν παίρνει αποτελέσματα. Γκολ-γκολ και όβερ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις δέκα πιο πρόσφατες αποστολές.

ΠΡΟΤΑΣΗ
16.00: Παραλίμνι-Ερμής Αραδίππου Γκολ-γκολ (1.85) ή Goal και Over 2,5 γκολ (2.75)