Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Οι αποδόσεις των Στοιχηματικών εταιριών

Ισχυρό φαβορί και για την νίκη και για την πρόκριση η Άρσεναλ κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους «μπουκ». Πιθανό θεωρείται και το ενδεχόμενο των γκολ.

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Οι αποδόσεις των Στοιχηματικών εταιριών

Λίγες ώρες έμειναν για την μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ (22.00) για την φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον έχουν παγιωθεί οι αποδόσεις που προσφέρουν οι Στοιχηματικές Εταιρίες για την αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο μπουκ θεωρούν πως σε ό,τι αφορά και την νίκη και την πρόκριση η Άρσεναλ είναι το ισχυρό φαβορί. Το διπλό των Άγγλων κινείται στα όρια του 1.65, η ισοπαλία δίνει περίπου 3.65 και η νίκη του Ολυμπιακού εκτοξεύεται στα 4.50 ! Η πρόκριση της Άρσεναλ, εξάλλου, δίνει μόλις 1.20, ενώ η πρόκριση του Ολυμπιακού πληρώνει 4.20.

Πιθανό θεωρείται βάση στοιχηματικών αποδόσεων το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) που κινείται στο 1.75, ενώ το να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No Goal) αγγίζει το 2.10. Το Over 2,5 γκολ και το Under 2,5 γκολ αποδίδουν σχεδόν το ίδιο με τις τρέχουσες τιμές στα όρια του 1.90.

Σε σχέση με τους σκόρερ, πιθανότεροι για να βρουν δίχτυα θεωρούνται οι Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ της Άρσεναλ που έκαστος αποδίδει 2.15. Από την πλευρά του Ολυμπιακού ο Ελ Αραμπί προσφέρεται στο 2.50 και ο Χασάν στο 3.50.