Ποιο αήττητο σερί θα σπάσει;

Ποιο αήττητο θα σπάσει στην αποψινή αναμέτρηση της Τσέλσι με την Έβερτον; Του προπονητή των μπλε, Τόμας Τούχελ, ή το εκτός έδρας σερί της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι;

Ποιο αήττητο σερί θα σπάσει;

Οι δυο ομάδες παλεύουν για την τετράδα, έχοντας μόλις έναν βαθμό απόσταση μεταξύ τους και η κόντρα τους παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η Τσέλσι συμπλήρωσε ήδη ένδεκα ματς χωρίς ήττα, έχοντας σε αυτό το διάστημα τρεις ισοπαλίες. Από τις οποίες οι δυο στην έδρα της, χωρίς γκολ (0-0), με Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πιο πρόσφατη ήττα της ομάδας του Τούχελ καταγράφεται στις 19 Ιανουαρίου, από την Λέστερ εκτός έδρας (0-2).

Ποιο αήττητο θα σπάσει;

Απέναντι στο αήττητο της Τσέλσι υπάρχει το σερί της Έβερτον κι έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιο αήττητο θα σπάσει. Τα «ζαχαρωτά» του Κάρλο Αντσελότι συμπλήρωσαν ήδη εννέα εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα. Το ημερολόγιο έδειχνε 1 Νοεμβρίου όταν ηττήθηκαν στο Νιούκαστλ 2-1 -και μάλιστα πιο εύκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Αυτή είναι η πιο πρόσφατη εκτός έδρας ήττα τους. Στα ματς που ακολούθησαν πέτυχαν επτά νίκες, η πιο εντυπωσιακή από τις οποίες ήταν στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (2-0). Με τέτοιες επιδόσεις, λοιπόν, δεν δικαιολογούνται οι τιμές στο «διπλό» (πάνω από 7.00) ή στο Χ2 (2.50). Ακόμη κι αν συνυπολογιστεί το γεγονός πως η ομάδα σπάνια παίρνει βαθμούς στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Καλή… πελάτισσα

Πράγματι, οι γηπεδούχοι έχουν για σύμμαχο τους την εκπληκτική παράδοση που έχουν «χτίσει», κόντρα στα «ζαχαρωτά». Έχασαν για τελευταία φορά πριν 26 χρόνια, στις 26 Νοεμβρίου 1994. Κι από τότε έχουν να επιδείξουν 18 νίκες σε 30 εντός έδρας ματς. Η Έβερτον, σε αυτό το διάστημα, χαμογέλασε μια και μοναδική φορά: το 2011, όταν επικράτησε στα πέναλτι σε επαναληπτικό Κυπέλλου. Ιδιαίτερα ευχάριστες αναμνήσεις έχει και ο προπονητής των γηπεδούχων, Τόμας Τούχελ απέναντι στον Κάρλο Αντσελότι. Οι δύο τεχνικοί έχουν μοιραστεί όλα τα αποτελέσματα στις 6 μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ο Τούχελ, όμως, δεν έχει ηττηθεί ως γηπεδούχος από τον «Καρλέτο». Επιπλέον, είναι αήττητος στα 3 τελευταία μεταξύ τους, με απολογισμό 1 νίκη και 2 ισοπαλίες. Αλλά και κόντρα στη Λίβερπουλ η Έβερτον είχε κάκιστη παράδοση, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να κερδίσει.

Τσέλσι – Έβερτον (08/03/2021, 20:00) Αγγλία Πρέμιερ Λιγκ: Δεν είναι τόσο φαβορί η Τσέλσι όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Υπάρχει αξία στο ρίσκο της διπλής ευκαιρίας Χ2 με under 3.5 γκολ

Περισσότερα στο 12xonline.gr