Γκολ στην Πάφο!

Για τα πλέι άουτ στο πρωτάθλημα Κύπρου, η Καρμιώτισσα υποδέχεται στην Πάφο την Ένωση Παραλιμνίου. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Γκολ στην Πάφο!

Η Καρμιώτισσα προσπάθησε όσο μπορούσε αλλά και πάλι δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα στην αποστολή στην Πάφο. Η ομάδα από τα Πάνω Πολεμίδια μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες, έντεκα παιχνίδια δίχως νίκη και παραμένει εγκλωβισμένη στην τελευταία θέση της κατάταξης. Απέχει έντεκα βαθμούς από την γραμμή σωτηρίας, ζητείται θαύμα για να σωθεί στα 13 εναπομείναντα παιχνίδια. Αποκαρδιωτικές οι επιδόσεις στην άμυνα. Ακολουθεί η ρεβάνς κυπέλλου με την Ανόρθωση, έχοντας ηττηθεί (1-2) στο πρώτο ματς, αλλά εκεί δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

Η Ένωση Παραλιμνίου μπήκε με το δεξί στη διαδικασία των πλέι άουτ, πήρε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα και μάζεψε την διαφορά από την ομάδα της Αμμοχώστου και τη γραμμή σωτηρίας στους δύο πόντους. Κόντρα στην «αποκαμωμένη» Καρμιώτισσα έχει την ευκαιρία να ντουμπλάρει τα τρίποντα και να κάνει ένα ακόμα βήμα στο δρόμο για την παραμονή. Ομάδα που βάζει αλλά και δέχεται εύκολα τέρματα. Και τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε σκορ 2-1. Πάμε εκ νέου με γκολ και θέαμα !

ΠΡΟΤΑΣΗ
18.00: Καρμιώτισσα-Παραλίμνι Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)