Σκορ πρόκρισης η ΑΕΛ!

Στον πρώτο από τους δύο αγώνες που θα δώσουν για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Κύπρου, η ΑΕΛ Λεμεσού υποδέχεται την Νέα Σαλαμίνα. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας.

Σκορ πρόκρισης η ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ Λεμεσού είναι μια ποιοτική ομάδα που διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Ξεκίνησε τα πλέι οφ με εύκολη νίκη 3-0 επί της ΑΕΚ Λάρνακας, ακολουθεί στον πόντο την πρωτοπόρο Ομόνοια, αλλά παράλληλα στοχεύει στην κατάκτηση του κυπέλλου και θα παραταχθεί με βασική ενδεκάδα. Κλασική ομάδα έδρας οι κυανοκίτρινοι. Σούπερ αποτελεσματική στο «Τσίρειο», όπου μετρά 13 νίκες και μία ισοπαλία στα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Η επίθεση αποτελεί το μεγάλο όπλο της ομάδας από την Λεμεσό.

Η Νέα Σαλαμίνα είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα που πάλεψε ακόμα και για τη συμμετοχή στα πλέι οφ, αλλά τον τελευταίο μήνα κατέρρευσε, με τέσσερις ήττες σε πέντε ματς. Αρνητικό το ξεκίνημα και στα πλέι άουτ όπου υπέστη εντός έδρας ήττα από το Παραλίμνι (1-2) και βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Εκεί επικεντρώνεται πλέον το ενδιαφέρον και όχι στο κύπελλο. Οι κυανέρυθροι είναι επιθετικογενής ομάδα, σκοράρει με άνεση, αλλά δέχεται ακόμα περισσότερα τέρματα. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Άλλη κλάση η ΑΕΛ, πανίσχυρη στο γήπεδό της. Θα κερδίσει, αλλά εμείς θα ρισκάρουμε να το κάνει από ημίχρονο για μεγαλύτερη απόδοση !

ΠΡΟΤΑΣΗ
17.00: ΑΕΛ Λεμεσού-Νέα Σαλαμίνα 1 ημ./1 τελ (2.25)