Αμβούργο: Αφεντικό στο λιμάνι !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, η Σεν Πάουλι υποδέχεται στο τοπικό ντέρμπι μίσους το Αμβούργο. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Αμβούργο: Αφεντικό στο λιμάνι !

Η Σεν Πάουλι έχει πατήσει γκάζι εδώ και 1,5 μήνα, ούσα η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες, έξι νίκες στα επτά πιο πρόσφατα ματς και ξεμπέρδεψε επί της ουσίας με επικίνδυνες καταστάσεις. Θέλει βέβαια την νίκη και για το γόητρο στο απόλυτο ντέρμπι του μεγάλου λιμανιού. Πέντε συνεχόμενα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ. Ο κεντρικός αμυντικός Άβεβορ, ο δεξιός μπακ Βίκχοφ, οι κεντρικοί μέσοι Μπούχτμαν, Βίετ και ο δεξιός χαφ Μιγιαίτσι είναι ανέτοιμοι.

Οι μνήμες από τον καταστροφικό περσινό δεύτερο γύρο που είχε ως συνέπεια να μην επιτευχθεί στόχος της ανόδου επανέρχονται στο Αμβούργο. Μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια και ήττα στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση από την ουραγό Κίκερς και από εκεί που είχε αποστάσεις από τους διώκτες πλέον εμπλέκεται σε μάχες σώμα με σώμα. Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Δεν υπολογίζονται οι κεντρικοί αμυντικοί Φαν Ντρόγκελεν Λάιστνερ, ο αμυντικός μέσος Ονανά και ο αμυντικός μέσος Γκιάσουλα. Η Σεν Πάουλι είναι φορμαρισμένη, το Αμβούργο έχει την ποιότητα για να ανακάμψει στο συγκεκριμένο ματς αλλά και το μέγα κίνητρο της ανόδου. Αξίζει το διπλό που υπερδιπλασιάζει το ποντάρισμά μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
21.30: Σεν Πάουλι-Αμβούργο 2 (2.10)