Πληρώνει η Καρλσρούη! 

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, η Ντάρμσταντ υποδέχεται την Καρλσρούη. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Πληρώνει η Καρλσρούη! 

Η Ντάρμσταντ είναι ομάδα έδρας. Στο γήπεδό της έχει κερδίσει τα τρία πιο πρόσφατα ματς. Αυτό ωστόσο δεν αρκεί, από τη στιγμή που είναι πολύ ευάλωτη όταν αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο των κυανόλευκων, που πάντως διαθέτουν ευχέρεια στο σκοράρισμα. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Ο κεντρικός αμυντικός Ραπ εκτίει ποινή. Οι στόπερ Ίσεργουντ και Βίτεκ είναι ανέτοιμοι.

Η Καρλσρούη προερχόταν από αήττητο σερί οκτώ αγώνων, ανάμεσα στους οποίους μετρούσε και έξι νίκες, όμως κόντρα στην υποδεέστερη Νυρεμβέργη υπέστη ήττα-πισωγύρισμα. Οι κυανόλευκοι εξακολουθούν να ελπίζουν στην υπέρβαση και διεκδίκηση της ανόδου, αλλά καλούνται να ρεφάρουν την γκέλα με νίκη στο Ντάρμσταντ. Ομάδα που διαθέτει ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά δέχεται και εύκολα τέρματα. Πολύ δυνατοί εκτός έδρας με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Χωρίς στόπερ η Ντάρμσταντ, ευκαιρία για ένα ακόμα διπλό της ποιοτικής Καρλσρούης σε σούπερ απόδοση !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.30: Ντάρμσταντ-Καρλσρούη 2 (2.75)