Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός: Τι βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρίες για τον Ολυμπιακό

Πρόκριση του Ολυμπιακού, νίκη της Αϊντχόφεν και πολλά γκολ, «βλέπουν» οι «μπουκ», σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις της σημερινής (22.00) σπουδαίας αναμέτρησης στην Ολλανδία 

Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός: Τι βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρίες για τον Ολυμπιακό

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την έναρξη του σπουδαίου αγώνα στο «Philips Stadion» ανάμεσα στην Αϊντχόφεν και τον Ολυμπιακό (22.00) και φαίνεται πως παγιώθηκαν πλέον οι στοιχηματικές αποδόσεις που συνοδεύουν την αναμέτρηση για τους «32» του Europa League.

Σε ό, τι αφορά την επιλογή νικητή οι Ολλανδοί δίνονται φαβορί, καθώς ο άσος προσφέρεται στα όρια του 2.00, η ισοπαλία φθάνει κατά μέσο όρο τα 4.35, ενώ το διπλό του Ολυμπιακού κινείται γύρω στα 3.75. Αντίθετα, το ποντάρισμα πρόκρισης ευνοεί τον Ολυμπιακό, που δίνεται μόλις στο 1.25, ενώ αντίθετα, το ενδεχόμενο να περάσει η Αϊντχόφεν στους 16 της διοργάνωσης αποδίδει περίπου στο 3.50.

Δεν είναι… μυστικό πως όλοι σχεδόν αναμένουν πολλά γκολ σήμερα στην Ολλανδία. Οι στοιχηματικές εταιρίες πληρώνουν το ενδεχόμενο Over 2,5 γκολ στο ματς μόλις στο 1.50, ενώ το Under 2,5 γκολ εκτοξεύεται περίπου στο 2.50. Το σενάριο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) αποδίδει κάτι λιγότερο από 1.50, ενώ το να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No Goal) πληρώνει κοντά στο 2.50.

Σε ό, τι αφορά τους σκόρερ της συνάντησης, επικρατέστεροι θεωρούνται ο Ζάχαβι και ο Μάλεν της Αϊντχόφεν σε τιμές που κυμαίνονται στα όρια του 2.10. Από τον Ολυμπιακό, φυσικά επικρατέστερος ο Ελ Αραμπί στα 2.25 και ακολουθεί ο Χασάν στα 2.55.