Το κίνητρο της Μπόχουμ! 

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, η Άουε υποδέχεται την Μπόχουμ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας. 

Το κίνητρο της Μπόχουμ! 

Η Άουε είναι μια ομάδα έδρας που πορεύεται δίχως άγχος στα μισά της κατάταξης. Έχασε δίχως να προβάλλει αντίσταση στο Χάιντενχαϊμ, όπως το συνηθίζει άλλωστε στις εξόδους της. Στο γήπεδό της μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει με άνεση, αλλά είναι ευάλωτη στα μετόπισθεν. Έχει ξεμείνει από στόπερ. Ο Μπράιτκρόιζ εκτίει ποινή, ενώ οι Μπάλαζ, Κακουταλούα και Κάλιγκ είναι ανέτοιμοι.

Η Μπόχουμ πορεύεται μα σταθερά βήματα στο δρόμο για την άνοδο στη Μπουντεσλίγκα. Επτά νίκες και μία ισοπαλία στα εννιά πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός που επιτρέπει στο ιστορικό κλαμπ να βρίσκεται έστω και οριακά στην προνομιούχο δυάδα. Στο τελευταίο ματς με την Μπραουνσβάιγκ έπαιξε και άμυνα, κάτι που δεν το συνήθιζε στα προηγούμενα παιχνίδια (2-0). Είχαν προηγηθεί άλλωστε πέντε παιχνίδια που εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Οι απουσίες της Άουε και το κίνητρο της Μπόχουμ μας ωθούν στο διπλό ακόμα και από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.30: Άουε-Μπόχουμ 2 (1.85) ή 2 ημ./2τελ. (2.75)