Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πόσο δίνουν τη νίκη του Ολυμπιακού οι στοιχηματικές εταιρίες

Ισχυρό φαβορί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών. Λίγα γκολ αναμένουν οι μπουκ στην Λεωφόρο

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πόσο δίνουν τη νίκη του Ολυμπιακού οι στοιχηματικές εταιρίες

Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη του ντέρμπι των αιωνίων στην Λεωφόρο και πλέον οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών δεν παρουσιάζουν σημαντικές μεταπτώσεις. Η τάση που έχει παγιωθεί θέλει τον Ολυμπιακό ισχυρό φαβορί νίκης, στα επίπεδα του 1.75. Η αντίστοιχη προοπτική νίκης του Παναθηναϊκού εκτοξεύεται στα όρια του 5.00, ενώ το ενδεχόμενο ισοπαλίας πληρώνει περίπου 3.50.

Από εκεί και πέρα, οι μπουν αναμένουν λίγα γκολ στο ματς. Το over 2,5 γκολ ξεπερνά τα 2.10 στις περισσότερες εταιρίες, ενώ το under 2,5 γκολ μετά βίας αγγίζει το 1.65. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) πληρώνει 2.00, ενώ το να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No Goal) μόλις που ξεπερνά το 1.70.

Σε ό, τι αφορά τις αγορές των σκόρερ, πιο χαμηλά πληρώνει ο Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού στα όρια του 2.10 και ακολουθεί ο Χασάν στα 2.75. Πιθανότερος σκόρερ του Παναθηναϊκού θεωρείται ο Καρλίτος στα 3.85 και ακολουθεί ο Καμπετσής στα 4.00.