Μπολόνια – Μπενεβέντο: Ίσως βολέψει η ισοπαλία

Ίσως βολέψει η ισοπαλία την Μπολόνια με την Μπενεβέντο, που ανοίγουν απόψε (Παρασκευή, 12/2, 21:45) το πρόγραμμα στη Serie A.

Μπολόνια – Μπενεβέντο: Ίσως βολέψει η ισοπαλία

Οι δυο ομάδες μοιράζονται την 13η θέση της βαθμολογίας, με 23 βαθμούς. Διατηρώντας μια απόσταση οκτώ πόντων από την πρώτη ομάδα που βρίσκεται μέσα στη ζώνη υποβιβασμού (Κάλιαρι). Βεβαίως, το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμη, ωστόσο η κοινή λογική λέει πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να «σφαχτούν» απόψε. Εξάλλου, καλύτερος ο ένας βαθμός από τον… κανέναν! Και για τους δυο. Που έχουν τον ίδιο ακριβώς στόχο: να κρατηθούν όσο πιο μακριά γίνεται από τη ζώνη υποβιβασμού.

Ίσως βολέψει η ισοπαλία

Ίσως βολέψει η ισοπαλία, λοιπόν, αν και αγωνιστικά οι γηπεδούχοι δείχνουν να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση αυτή την εποχή. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς διέλυσε 3-0 την Πάρμα εκτός. Νωρίτερα, στα μέσα Γενάρη, είχε νικήσει 1-0 τη Βερόνα, πριν ακολουθήσουν οι (φυσιολογικές) ήττες από Γιουβέντους και Μίλαν. Η Μπενεβέντο, του Φίλιπο Ιντζάγκι, έχει δύσκολο πρόγραμμα τις δυο αγωνιστικές που ακολουθούν: υποδέχεται τη Ρόμα και ταξιδεύει στη Νάπολι. Συνεπώς, το αποψινό ματς είναι κομβικό γι΄ αυτήν, αν θέλει να μην αρχίσει ο κατήφορος. Εξάλλου, αυτή την εποχή «τρέχει» το χειρότερο σερί της στη σεζόν, παραμένοντας χωρίς νίκη για πέντε ματς (0-2-3).

Σκοράρουν και δέχονται γκολ

Ένα κοινό χαρακτηριστικό που έχουν οι δυο ομάδες είναι ότι σκοράρουν και δέχονται γκολ. Τα πέντε από τα έξι τελευταία της Μπενεβέντο ήταν goal και over 2.5. Τα τέσσερα από τα πέντε, μάλιστα, «ξέφυγαν» στο over 3.5. Από την άλλη, η Μπολόνια αποκατέστησε επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα τις δυο τελευταίες αγωνιστικές. Και η άμυνα της Μπενεβέντο είναι τέτοια, που της επιτρέπει να σκοράρει και πάλι. Ιστορικά οι δυο ομάδες έχουν συγκρουστεί τρεις φορές μέχρι τώρα και σε κανένα από αυτά τα ματς δεν σημειώθηκε αμφίσκορο. Όλα έληξαν στο no goal. Όμως η αγωνιστική τους εικόνα αυτή τη στιγμή άλλα λέει…

Πιθανή η ισοπαλία, ωστόσο, η επιλογή goal και under 3.5, με απόδοση γύρω στο 3.20, μοιάζει πιο ασφαλής.

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!