Αμβούργο, για τα σαλόνια!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, το πρωτοπόρο Αμβούργο υποδέχεται την Πάντερμπορν. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Αμβούργο, για τα σαλόνια!

Το Αμβούργο εξακολουθεί να πορεύεται με σιγουριά, κάνοντας τα κατάλληλα βήματα στο δρόμο για την επάνοδο –επιτέλους- στην Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού δεν ρίσκαρε στο Ντίσελντορφ, πήρε την ισοπαλία που ήταν ο μίνιμουμ στόχος και εξακολουθεί να διατηρεί αποστάσεις από την τους διώκτες της. Έξι νίκες και δύο ισοπαλίες ο απολογισμός στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς που κάνουν την δουλειά για το ιστορικό κλαμπ. Σούπερ οι επιδόσεις στην επίθεση, κάπως πιο χαλαρά στην άμυνα.

Το παλεύει η Πάντερμπορν για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρεθεί στις θέσεις της ανόδου, αλλά κάτι λείπει σε αυτήν την προσπάθεια. Σε κομβικά ματς όπως αυτό με τη Χολστάιν Κίελ αδυνατεί να κερδίσει και να κάνει τη διαφορά. Πορεύεται πάντως αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, θεωρητικά μπορεί να προλάβει την πρώτη τριάδα, αλλά χρειάζεται βελτίωση στην επιθετική λειτουργία και το σκοράρισμα. Εκτός έδρας μετρά μόνο μία νίκη στις πέντε τελευταίες εξόδους. Άλλη κλάση το Αμβούργο, θα πάρουμε τον άσο που διπλασιάζει το ποντάρισμά μας!

ΠΡΟΤΑΣΗ
14.00: Αμβούργο-Πάντερμπορν 1 (1.95)