Γκολ στη Λευκωσία!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας υποδέχεται την Ένωση Παραλιμνίου. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας.

Γκολ στη Λευκωσία!

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας πληρώνει ακριβά το γεγονός πως επλήγη από κορονοϊό στα μέσα Δεκεμβρίου και έκτοτε δεν έχει σηκώσει κεφάλι, παρόλο που οι παίκτες που είχαν πρόβλημα επανήλθαν στην αγωνιστική δράση. Δίχως νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια όπου ο απολογισμός είναι μόνο δύο πόντοι στο ενεργητικό των πράσινων. Σαφώς πιο ανταγωνιστική όταν αγωνίζεται στην έδρα της η ομάδα από την Λευκωσία που καλείται να βελτιώσει πρωτίστως την αμυντική λειτουργία.

Στην καλύτερη φόρμα της περιόδου βρίσκεται το Παραλίμνι και το επιβεβαίωσε με την νίκη του κόντρα στην διεκδικήτρια του τίτλου ΑΕΛ Λεμεσού. Η Ένωση μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς και για πρώτη φορά βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη της κατάταξης. Ακόμα και μακριά από το γήπεδό του όπου ήταν αδύναμη στο ξεκίνημα της περιόδου έκανε δύο μαζεμένα διπλά κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Λάρνακα. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία που εξαρχής αποτελεί το αδύναμο σημείο. Μπάζουν στα μετόπισθεν αμφότεροι. Καλύτερη επιλογή τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
15.00: Ολυμπιακός Λευκωσίας-Ένωση Παραλιμνίου Γκολ-γκολ (2.10)