Με φόρα η Χολστάιν ! 

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, η Χολστάιν Κίελ υποδέχεται την Καρλσρούη. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Με φόρα η Χολστάιν ! 

Η Χολστάιν πήρε μόνο έναν βαθμό στα δύο πιο πρόσφατα ματς κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους και μονομιάς βρέθηκε από την πρώτη στην τρίτη θέση. Την προηγούμενη Τετάρτη ωστόσο σόκαρε όλον τον κόσμο, αποκλείοντας στο κύπελλο την μεγάλη Μπάγερν στα πέναλτι (2-2, 6-5) ! Οι λεπτές ισορροπίες που χαρακτηρίζουν την μάχη ανόδου δεν επιτρέπουν νέο αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα και η συνάντηση με την Καρλσρούη έχει στοχευθεί για νίκη.

Η Καρλσρούη είναι η πιο… αλέγκρα ομάδα στην Τσβάιτελίγκα. Επιτίθεται κατά κύματα, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και σκοράρει με άνεση, αλλά από την άλλη πλευρά δέχεται εύκολα τέρματα. Εχάτως της έχει βγει σε καλό, καθώς μετρά δύο μαζεμένες νίκες και ανέβηκε στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Αποτελεσματικοί και στις εξόδους με τέσσερις νίκες στις πέντε πιο πρόσφατες αποστολές. Με την ψυχολογία στα ύψη το Κίελο μπορεί την νίκη κόντρα στην υποδεέστερη Καρλσρούη !

ΠΡΟΤΑΣΗ
14.30: Χολστάιν Κίελ-Καρλσρούη 1 (2.10)