Κερδίζει η Γκρόιτερ Φιρτ !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, η Γκρόιτερ Φιρτ υποδέχεται την Πάντερμπορν. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Κερδίζει η Γκρόιτερ Φιρτ !

Η Γκρόιτερ ήθελε να τριτώσει τις νίκες κόντρα στην θεωρητικά υποδεέστερη Καρλσρούη, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευάλωτη στην αμυντική λειτουργία. Συνήθως είναι προσεκτικοί στα μετόπισθεν οι πράσινοι και εκεί θα ποντάρουν και στη συνέχεια για να επανέλθουν στην ζώνη ανόδου που αποτελεί βασικό στόχο στη φετινή περίοδο.

Η Πάντερμπορν είχε θέσει εξαρχής την επάνοδο στην Μπουντεσλίγκα από όπου έπεσε την περασμένη περίοδο, αλλά η μέχρι τώρα πορεία της δεν πείθει πως έχει τις δυνατότητες για κάτι τέτοιο. Κάπως καλύτερα μοιάζει να πατάει στα πόδια της εσχάτως, ικανοποιητική εμφάνιση και νίκη επί της ποιοτικής Άουε, αλλά θα χρειαστεί διάρκεια σε αποτελέσματα για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Ένα «κλικ» πιο πάνω σε ποιότητα η Γκρόιτερ, αξίζει ο υπερδιπλασιασμός του άσου !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.30: Γκρόιτερ Φιρτ-Πάντερμπορν 1 (2.10)