Δεν ξεγράφεται ο Ολυμπιακός

Ο πέμπτος τελικός του μπάσκετ και οι τρεις μουντιαλικές αναμετρήσεις τραβούν την προσοχή μας.

Δεν ξεγράφεται ο Ολυμπιακός

Έφτασε η μεγαλύτερη μέρα στο πρωτάθλημα του μπάσκετ. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο ΟΑΚΑ και την ώρα εκείνη (7.00) το Μουντιάλ θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί με τιμές που ξεκινούν από το 1,25 και καταλήγουν στο 1,40. Σοβαρή η απόκλιση, δείγμα του ότι δεν υπάρχει «συμφωνία» στους παρόχους στοιχήματος στο πόσο μεγάλο φαβορί είναι οι «πράσινοι».

Ο Ολυμπιακός είναι αουτσάιντερ με αποδόσεις από 2,85 έως 3,60. Επίσης, υπάρχει ασυμφωνία, κάτι που σημαίνει ότι αυτός ο τελικός είναι πολύ πιο απρόβλεπτος από τους προηγούμενους. Άλλο το να ρίχνει κάποιος την τελευταία του ζαριά και άλλο να έχει στο νου του ότι ακολουθεί κι άλλος αγώνας.

Ακόμα και με αυτές τις ασυμφωνίες, εμείς θεωρούμε τη διαφορά των αποδόσεων πολύ μεγάλη και ότι δεν ανταποκρίνεται στη διαφορά που χωρίζει ποιοτικά τις δύο ομάδες. Περιμένουμε πολύ σκληρή αναμέτρηση. Μάχη μέχρις εσχάτων, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Προσπαθούμε να επωφεληθούμε από τις μεγάλες τιμές του Ολυμπιακού. Αφού η καθαρή του νίκη προσφέρεται από 2,85 έως 3,60 είναι επόμενο να δούμε ωραίες αποδόσεις στα υπέρ του χάντικαπ. Και το +6,5 κινείται μεταξύ 1,75 και 1,92. Αυτή θα είναι η απόπειρά μας. Οι πιο τολμηροί ποντάρουν στην όποια έμπνευσή ή ακόμα και στη θέλησή τους. Τελικός είναι και όλα γίνονται.

Όσο για το Μουντιάλ, ικανοποιηθήκαμε χθες με το Over στο Γαλλία – Αυστραλία τον άσο της Κροατίας απέναντι στη Νιγηρία. Ένα γκολ χρειαζόμασταν από το Μέσι και είχε μεγάλη ευκαιρία για να οδηγήσει την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Ισλανδια και στον άσο και στο Over 2,5, καθώς και στο να πληρώσουν τα εκατομμύρια στοιχήματα που έκλειναν με αυτόν σκόρερ. Στο παιχνίδι του Περού με τα Δανία, περιμέναμε θετικό αποτέλεσμα των «Ίνκας». Έκαναν τα πάντα για να σκοράρουν, αλλά και αυτοί έχασαν μέχρι και πέναλτι, μεταξύ πολλών άλλων μεγάλων ευκαιριών.

Σήμερα περνά στη δράση η Γερμανία και περιμένουμε να ξεπεράσει εύκολα ή δύσκολα την αντίσταση του Μεξικού. Μην ξεχνάμε ότι τα «πάντσερ» μετρούν 8 νίκες σε ισάριθμες πρεμιέρες. Άσος εδώ, άσος και στη συνάντηση της Βραζιλίας με την Ελβετία, καθώς θεωρούμε μεγάλη τη διαφορά τους. Στο ίδιο ματς περιμένουμε και 2-3 γκολ.

Όσο για το ματς της Κόστα Ρίκα με τη Σερβία, βασική μας επιλογή είναι το under 2,5, λόγω του …Κέιλορ Νάβας και των ανασταλτικών προσανατολισμών παιχνίδι των «Τίκος».