Κερδίζει το Αμβούργο !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, η Καρλσρούη υποδέχεται το Αμβούργο. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Κερδίζει το Αμβούργο !

Η Καρλσρούη είναι μια παραδοσιακή δύναμη που τα προηγούμενα χρόνια είχε φθάσει να αγωνίζεται στα αλώνια της τρίτης κατηγορίας, φέτος επανέρχεται σε καλύτερη κατάσταση στην Τσβάιτε Λίγκα, επιδιώκοντας να σταθεί ανταγωνιστικά, μακριά από επικίνδυνες καταστάσεις. Έτρεξε πρόσφατα ένα θετικό σερί τεσσάρων νικών που την ανέβασε στην μέση της κατάταξης, τώρα προέρχεται από δύο σερί ήττες και έφαγε τέσσερα γκολ από την Άουε.

Το Αμβούργο είναι μια τεράστια δύναμη στο Γερμανικό ποδόσφαιρο. Ομάδα με δεκάδες τίτλους και πρωταθλήτρια Ευρώπης, που όμως ταλανίζεται για τρίτη σερί σεζόν στη δεύτερη κατηγορία, Και φέτος έπεσαν πολλά λεφτά, το μπάτζετ είναι επιπέδου Μπουντεσλίγκα, όμως μέχρι πρότινος η ομάδα από το μεγάλο λιμάνι δεν απέφευγε τις γκέλες. Τώρα πήρε δύο μαζεμένες νίκες, έβαλε τέσσερα γκολ στην Σαντχάουζεν και θέλει να τριτώσει το καλό στην αποστολή στην Καρλσρούη. Καλύτερη ομάδα, μεγαλύτερο κίνητρο, ευκαιρία για διπλό του Αμβούργου !

ΠΡΟΤΑΣΗ
21.30: Καρλσρούη-Αμβούργο 2 (2.10)