Πληρώνει η Εξέλσιορ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Ουτρέχτη Β' υποδέχεται την Εξέλσιορ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Πληρώνει η Εξέλσιορ!

Η ομάδα Νέων της Ουτρέχτης πορεύεται στα μισά της κατάταξης, από τη στιγμή που δεν έχει το δικαίωμα να ανέβει κατηγορία, ενώ από την άλλη πλευρά δεν υποβιβάζεται κανείς από την κατηγορία. Τελευταία διάγει περίοδο ντεφορμαρίσματος με μόνο έναν πόντο σε τρία παιχνίδια. Βάζει και δέχεται με μεγάλη άνεση τέρματα.

Από την άλλη πλευρά η Εξέλσιορ ξεκίνησε την περίοδο ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο, αλλά ταλανίζεται από σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Με τη σειρά της, μετρά μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια, κατέπεσε από την ζώνη των πλέι οφ και χρειάζεται επειγόντως επανεκκίνηση για αν πει ξανά σε τροχιά ανόδου. Η ομάδα από το Ρότερνταμ χαρακτηρίζεται από επιθετικογενή τακτική, σκοράρει με ευκολία, αλλά και αυτή δύσκολα κρατά καθαρή εστία. Τέσσερα σερί γκολ-γκολ μετρούν οι «οράνιε». Έχουν καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, πληρώνει το διπλό και το στηρίζουμε !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.45: Ουτρέχτη B'-Εξέλσιορ 2 (2.45)