Ολυμπιακός – Πόρτο: Οι προτάσεις των στοιχηματικών εταιριών

Ισχυρό φαβορί τον Ολυμπιακό θεωρούν οι «μπουκ» στη σημερινή συνάντηση με την Πόρτο

Ολυμπιακός – Πόρτο: Οι προτάσεις των στοιχηματικών εταιριών

Από τη μια το κίνητρο και από την άλλη η έδρα, έστω και το άδειο από κόσμος «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αποτελούν παράγοντες που καθιστούν τον Ολυμπιακό φαβορί νίκης κόντρα στην Πόρτο στη σημερινή καταληκτική αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν τον άσο των ερυθρόλευκων στα όρια 1.90-2.00, την ισοπαλία στα 3.50, ενώ το ενδεχόμενο νίκης της Πόρτο κινείται μεταξύ 4.30 και 4.50, με αρκετές μεταπτώσεις τις τελευταίες ώρες, ανάλογα και με τα νέα που προκύπτουν αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξουν οι Πορτογάλοι.

Σε ό,τι αφορά τα γκολ οι στοιχηματικές εταιρίες περιμένουν κλειστό ματς και για αυτό το Under 2,5 γκολ πληρώνει γύρω στο 1.70 ενώ το Over 2,5 γκολ ανεβαίνει στα 2.10. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) πληρώνει περίπου 1,95 και πιο χαμηλά το να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No Goal) που κινείται γύρω στο 1.80.

Για τους σκόρερ, πιθανότερος όλων είναι ο Ελ Αραμπί σε αποδόσεις γύρω στο 2.40 και οι Σουντανί, Φορτούνης ακολουθούν στα 2.85. Από την Πόρτο επικρατέστερος για αν σκοράρει δίνεται ο Μαρεγκά στα 3.00 και ακολουθεί ο Ταρεμί στα 3.40.