Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για τον «τελικό» της Μασσαλίας ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Ολυμπιακό

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών

Οι λεπτές ισορροπίες που χαρακτηρίζουν τη σημερινή (22.00) μεγάλη αναμέτρηση της Μασσαλίας ανάμεσα στην Μαρσέιγ και τον Ολυμπιακό, αποτυπώνονται στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών. Εκεί όπου ο άσος της Μαρσέιγ αποδίδει περίπου 2.55, η ισοπαλία 3.35 και η νίκη του Ολυμπιακού πληρώνει στα όρια 3.25.

Οι μπουκ εκτιμούν πως θα γίνει κλειστό ματς και έτσι το Under 2,5 γκολ προσφέρεται περίπου στο 1.65, ενώ αντίθετα το Over 2.5 γκολ ανεβαίνει στα όρια του 2.20. Απόλυτα ισορροπημένες είναι οι αποδόσεις στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) ή να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No Goal). Αμφότερα τα σημεία πληρώνουν 1.85 στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες.

Σε ό, τι αφορά τους σκόρερ, επικρατέστεροι για να βάλουν γκολ από την Μαρσέιγ είναι οι Τοβέν και Μπενεντέτο που πληρώνουν 2.80 έκαστος, ενώ ακολουθεί ο Ζερμέν στα 3.25. Αυτός που αποδίδει την μικρότερη απόδοση σκόρερ από όλους τους παίκτες της συνάντησης είναι ο Ελ Αραμπί, μόλις στο 2.50. Από πλευράς Ολυμπιακού ακολουθεί ο Φορτούνης στο 3.35 και οι Μασούρας, Βρουσάι στα 4.15.